Melodic Noise - prodej oblečení a doplňků pro punk, metal a rock...

 

 


Ochrana údajů







Osobní údaje jsou chráněny před zveřejněním a zneužitím. Jsou použity pouze pro vyřízení a odeslání objednané zásilky a pro komunikaci se zákazníkem.

Zákony a předpisy: - zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (GDPR) ke dni 25. května 2018.

 

Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, adresa elektronické pošty, telefonní číslo,(dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení prodávajícímu.

Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím předávány třetím osobám.

Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů. Kupující prohlašuje, že byl poučen o tom, že souhlas se zpracováním osobních údajů může ve vztahu k prodávajícímu odvolat písemným oznámením doručeným na adresu prodávajícího.

V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

  • § požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,
  • § požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li žádost kupujícího podle předchozí věty shledána oprávněnou, prodávající nebo zpracovatel odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li prodávající nebo zpracovatel žádosti, má kupující právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Tímto ustanovením není dotčeno oprávnění kupujícího obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.

Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího.

Po odsouhlasení zasílání informačních zpráv při objednávce, souhlasí kupující se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího.


Cookies
Cookies běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů, ukládá se do nich obsah „nákupního košíku“ v elektronických obchodech, uživatelské předvolby apod.

Cookies nám pomáhají zlepšovat služby, které vám poskytujeme. Některé jsou naprosto nezbytné pro funkčnost stránky, jiné zase zlepšují výkon a zvyšují uživatelskou přívětivost stránek.

Naprosto nezbytné cookies např. umožňují:
- pamatovat si, jaké zboží máte vložené v nákupním košíku
- pamatovat si, v jaké fázi je vaše objednávka

Funkční cookies umožňují:
- pamatovat si vaše přihlašovací údaje
- zajistit bezpečnost vašich údajů po přihlášení
- zajistit, aby se internetová stránka zobrazovala správně

Cookies zvyšující výkon umožňují:
- zvýšit výkon internetové stránky tím, že snižují dobu načítání vámi navštívených stránek
- zvyšují uživatelskou přívětivost stránek

Speciální, tzv. targeting cookies, používané např. na cílenou reklamu, zásadně nepoužíváme !


Pokud na svém počítači cookies nepovolíte, některé funkce a stránky nebudou pracovat, jak by měly.

Pokud chcete některé cookies, které již jsou na vašem počítači, vymazat, postupujte podle informací uvedených ve vašem prohlížeči. Zobrazí se vám po kliknutí na „Help/nápověda“ v menu vašeho prohlížeče.

Více informací o cookies a práci s nimi najdete na stránce Jak Google využívá soubory cookie
nebo klikněte na „Help/nápověda” v menu prohlížeče.






zpět